Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

 

 

 

EMMEUNO VIBRO-MASSAGE

EMMEUNO is een innovatieve methode die het concept van de VIBRO-ENDO-PRESS-MASSAGE van DERMOSISTEMI ondertekend, in staat om storende zones, zoals cellulite, gelokaliseerde vetophoping en lymfatische circulatieproblemen te verslaan, door simpelweg gebruik te maken van het vacuüm effect met het doel is om het microcapillaire systeem te verbeteren en een ontstekingsremmende en anti-oedeemwerking uit te oefenen.

 

 

 

HET VACUÜM DAT GOED IS VOOR DE VORM

Het succes van dit systeem is te danken aan het feit dat je een van de eenvoudigste fysische principes die nu bestaan toepast, namelijk het vacuüm.


In essentie bestaat de methode uit de toepassing (in overeenstemming met de storende zone die moet worden behandeld) van een luchtdichte kamer die in staat is om verschillende fasen van depressie en compressie te wisselen om de veneuze lymfatische circulatie krachtig aan te sporen, waardoor een vergelijkbaar zuigeffect ontstaat die zorgt voor een verhoogde bloed- en zuurstof-stroming in het behandelde gebied, om een snelle celvernieuwing te vergemakkelijken en afvalstoffen te elimineren.

 

 

EEN SIGNIFICANTE TOENAME VAN HET ZUURSTOFNIVEAU

Bovendien is er in de perifere weefsels een significante toename in zuurstofniveaus en een afname van de hoeveelheid koolstofdioxide, waardoor de lymfatische stagnatie die verantwoordelijk is voor veneuze insufficiëntie en het begin van cellulite effectief wordt tegengegaan. EMMEUNO is niet alleen effectief voor de bestrijding van cellulite en de gevolgen van een probleemzone, maar met een speciaal handstuk en verschillende parameters wordt het ook op het gezicht gebruikt om de microcirculatie opnieuw te activeren en de tekenen van ouderdom te verlichten.

 

 

EEN SOEPELER, STEVIGER, strakkere huid EN TEGELIJKERTIJD MINDER DIEPE EN ZICHTBARE RIMPELS

Het resultaat is een gladdere, stevigere, strakkere huid en tegelijkertijd minder diepe en zichtbare rimpels. Bovendien stimuleert EMMEUNO het verbindende reticulum* door de functie van tonen, liften en wissen tekenen van vermoeidheid, en is uitstekend en zelfs effectief bij de ontwatering van lymfatische stagnatie, typisch voor het gebied rond de ogen.

*Netwerk van membramen dat gelegen is in het cytoplasma van de cel                                       .

 

Neem gerust contact op voor een demo!

06 12 16 31 12

 

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux