Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

 

 

De Emmeuno is hét apparaat voor vibro-endo-press-massage


De Emmeuno is het apparaat dat door middel van een vacuüm aanzuigsysteem

in combinatie met vibraties op een pijnvrije, effectieve wijze storende zones, zoals cellulite, gelokaliseerde vetophoping en lymfatische circulatieproblemen aanpakt. Tevens worden contour- en huidverbetering hierdoor in de hand gewerkt. Lichaamseigen cellen worden gestimuleerd door de non-invasieve mechanische huidstimulatietechniek. Met het vacuüm-effect wordt het microcapillaire systeem verbeterd en een ontstekingsremmende en anti-oedeemwerking uitgeoefend.

 

 

 

De techniek

De Emmeuno gebruikt het speciale gecombineerde en opeenvolgende effect van vacuüm en druk om het microcirculatiesysteem te verbeteren. Dankzij de gemoduleerde werking hermodelleert de Emmeuno de contouren van het lichaam door zich te richten op vetophopingen, het lymfestelsel, de bloedsomloop en spierstructuren.

 

Dankzij het speciale ergonomische handstuk met adaptieve rollen, dat in staat is om depressieve en compressieve acties af te wisselen met een mix van frequenties, is het mogelijk om de veneuze en lymfatische circulatie krachtig te stimuleren en natuurlijke lipolytische processen op gang te brengen.

 

De negatieve en positieve druk op het behandelde gebied creëert spanningsgebieden en stretching op het cellulaire oppervlak. Het handstuk geeft continu druk op afgepaste hoeveelheid huid, waardoor de huid niet beschadigd kan worden. De vibratie kan op elk gewenst moment in meerdere levels toegevoegd worden. De weefselstromen worden geactiveerd en verklevingen losgemaakt, waardoor de cellen weer beter hun werk kunnen doen.

 

De behandeling

Huid

Door middel van de massage worden de bindweefselcellen vervormd. Hierdoor worden de fibroblasten aan het werk gezet. Met als gevolg: aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels waardoor de huid weer soepeler en steviger wordt.

 

Vetcellen

Door massage met de Emmeuno krimpen de vetcellen en worden weefselstromen weer gezond. Het vet uit de vetcel wordt afgevoerd door het lichaam.

 

 

Verkleving en vocht

Door behandeling met de Emmeuno wordt het fijne netwerk van de lymfevaten direct onder de huid geactiveerd. Vocht wordt gemakkelijker afgevoerd. Verklevingen worden door de massage losgemaakt waardoor het weefsel soepeler wordt.

 

Littekens

Behandeling met de Emmeuno verlicht de pijn, bevordert de doorbloeding en verbetert de kleur van het litteken. Een mogelijke verkleving van het litteken aan de onderliggende huidlagen kan door middel van de behandeling worden opgeheven.

Voordelen

 

 • 100% Natuurlijke celstimulering
 • Natuurlijke stimulatie collageen en elastine
 • Liftend effect
 • Fysiek minder belastend
 • Continuïteit van kwaliteit behandeling
 • Non-invasief
 • Onmiddellijke verbetering van de textuur van de huid
 • Onmiddellijke verhoging van de elasticiteit en verstrakking van het weefsel
 • Plaatselijk vet verdwijnt
 • Geschikt voor gezicht en lichaam
 • Prettig in gebruik voor de behandelaar
 • Verkoop van kuren bindt klanten aan uw praktijk
 • Lange houdbaarheid van de behandeling in kuurverband
 • Ook geschikt om bestaande behandelingen uit te breiden

 

Kortom: de Emmeuno is hét apparaat voor mechanische bindweefselmassage!

 

 

 

 

Neem gerust contact op voor een demo!

06 12 16 31 12

 

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux