Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

 

 

De H6RF (radiofrequentie) is hét apparaat voor huidverstrakking van gezicht en lichaam.

Een van de populairste behandelingen voor gezicht en lichaam is radiofrequentie. Deze non-invasieve behandeling van dermosistemi is gericht op het regenereren en verbeteren van de weefsels en geschikt voor alle huidtypen en leeftijden. Denk bij het aanpakken van huidveroudering en het verbeteren van onzuiverheden van het gelaat aan: rimpels, verslapping van de kaaklijn, hamsterwangen, acné en littekens en bij het lichaam aan: verslapping van hals, decolleté, buik, armen, billen, binnenkant van de dijen, littekens, vetophopingen en cellulite.

 

Een behandeling met de H6RF geeft direct resultaat, is 100% pijnvrij en zonder downtime.

RF dermosistemi

 

De techniek

Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de H6RF, een innovatief systeem met de meest geavanceerde technologie.

 

De H6RF maakt gebruik van multipolar radiofrequentie van het resistieve type met concentrisch handstuk voor het gezicht en met een hexapole lichaamshandstuk, met de multifrequentie op 480 Khz, 800 Khz of 1.000 Khz.


De gelokaliseerde diathermie, gegenereerd door het H6RF-apparaat, verwarmt de weefsels in de diepte, zet de fibroblasten aan voor een snellere regeneratie en zorgt voor een onmiddellijk huidverstrakkingseffect; een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid.

 

De H6RF verwarmt de vetcellen en versnelt daarmee hun metabolisme, waardoor ze krimpen. De lymfestroom wordt bevorderd; vet, vocht en afvalstoffen worden afgevoerd en de bindweefselstrengen (ook wel bindweefselschotjes genoemd) worden weer soepel. Zichtbaar vermindering van cellulite en een gladdere, soepele huid.

 

 

 

 

S.C.E.P. (Self Control Emission Power)

 

De H6RF is uitgerust met een uniek systeem dat S.C.E.P. (Self Control Emission Power) genoemd wordt. Dit systeem maakt het mogelijk om te werken met een optimale en homogene temperatuur over het hele lichaamsdeel, gedurende de hele behandeltijd, zonder het risico van oververhitting van de weefsels of Heat Spikes!

 

Door de S.C.E.P. wordt iedere milliseconde de resistiviteit van de weefsels beoordeeld. De toevoer van energie wordt gekalibreerd en de automatische afgifte hiervan wordt gestopt wanneer het handstuk niet langer in contact is met de huid.

Multipolar handstuk RF

 

 

H6RFD

 

De H6RFD-uitvoering is uitgebreid met vacuümmassage (mechanische bindweefselmassage) en microdermabrasie.

 

De vacuümmassage werkt effectief op de verslapte huid van gezicht, decolleté en handen. Op een natuurlijke wijze worden de celfuncties weer gestimuleerd en geactiveerd. De aanmaak van collageen en elastine wordt hierdoor bevorderd met een stevigere en soepelere huid als resultaat. Het zuurstofgehalte van het weefsel en de afvloeiing van stagnerende vloeistoffen worden verhoogd met een stralendere teint als gevolg.

 

Microdermabrasie is een niet-chirurgische methode om onvolkomenheden met betrekking tot acné, littekens en onregelmatigheden in het gezicht te behandelen. Het verwijdert de dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding en celvernieuwing. De H6RFD is uitgerust met negen diamantkoppen in verschillende vormen, met diamantpoeder van verschillende korrelgrootte.


De behandeling; geheel pijnloos!

De behandelingen met de H6RF(D) zijn geheel pijnloos! De cliënt voelt een ontspannende warmte en na de behandeling is de huid direct gelift: de huid ziet er gladder, strakker, jonger en frisser uit.

 

Tijdens de behandeling gebruikt u de RF Face gel of RF Body gel van dermosistemi.

 

RF Face gel met hyaluronzuur en hamamelisextract; een zachte gel, ideaal voor gebruik in combinatie met de H6RF(D). Het zorgt voor een hoge hydratatie en is ook geschikt voor de gevoelige huid.

 

RF Body gel met ginseng-extract en L-carnitine; een zachte gel, ideaal voor gebruik in combinatie met de H6RF(D). Voor de optimale aanpak van cellulite en hardnekkig vet.

 

Wij adviseren de behandelingen in kuurverband aan te bieden voor een optimaal en langdurig resultaat. Uiteraard is de H6RF(D) ook los in te zetten om wat extra's aan een reguliere behandeling te geven.

 

 

Voordelen

 

 • Pijnloos en non-invasief
 • Onmiddellijke verbetering van de textuur van de huid
 • Onmiddellijke verhoging van de elasticiteit en verstrakking van het weefsel
 • Volledig veilig en zonder Heat Spikes
 • Plaatselijk vet verdwijnt
 • Geschikt voor gezicht en lichaam
 • Direct resultaat
 • Prettig in gebruik voor de behandelaar
 • Verkoop van kuren bindt klanten aan uw praktijk
 • Lange houdbaarheid van de behandeling in kuurverband
 • Ook geschikt om bestaande behandelingen uit te breiden

 

Kortom: een zeer uitgebreid apparaat, waarmee u uw huidinstituut naar een hoger level kunt tillen!

 

 

 

 

Neem gerust contact op voor een demo!

06 12 16 31 12

 

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux