Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

 

 

H6RF RADIOFREQUENTIE VOOR GEZICHT EN LICHAAM

De H6RF bipolaire radiofrequentie van DermoSistemi is een nieuwe behandeling met een niet-chirurgische procedure die gericht is op het regenereren van weefsels en het verbeteren van de onzuiverheden in de gezichtshuid (rimpels, groeven, vouwen en depressies) en enkele lichaamsonvolkomenheden (slapheid van de nek, buik, armen, billen, binnenkant van dijen, vetophopingen en cellulite *).

MULTIFUNCTIONEEL EN GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

■ De gelokaliseerde diathermie gegenereerd door het H6RF- apparaat verwarmt de weefsels in de diepte, verhoogt de fibroblasten voor een snellere regeneratie en veroorzaakt een huidretractie met een onmiddellijk huidverstrakkingseffect.

■ De H6RF Radiofrequentie is een innovatief multifunctioneel apparaat uitgerust met een unieke hardware-architectuur waarmee in één apparaat meerdere technologieën kunnen worden gecombineerd. Het is een echte mix van innovatie en wetenschappelijk onderzoek.

 

■ BIPOLAIRE RADIOFREQUENTIE VAN RESISTIEF TYPE MET CONCENTRISCH HANDSTUK VOOR CONCENTRISCH(1) EN HEXOPOLAAR VOOR HET LICHAAM (2).

Met de H6RF- en H6RFD-apparaten kunt u vandaag alle onvolkomenheden behandelen die te maken hebben met een slappe huid en, dankzij het moderne hexpolar lichaamshandstuk, ook de onvolkomenheden die samenhangen met gelokaliseerde vetten, cellulite en de gemengde vormen **.

De behandelaar kan bovendien, afhankelijk van de gewenste effecten en acties, direct de juiste frequentie kiezen tussen 470 Khz, 800 Khz en 1000 kHz. (3).

 

 

 

SCEP (SELF CONTROL EMISSION POWER)

is het nieuwe type technologie waarmee we de H6RF hebben uitgerust: de nieuwe resistieve en niet-ablatieve bipolaire radiofrequentie voor dermatologie en esthetische geneeskunde. RF H6RF (vergeleken met andere technologieën) is dankzij het werk van onze ingenieurs uitgerust met een uniek systeem dat we SCEP (Self Control Emission Power) noemen. Dit systeem maakt het mogelijk om te werken met een optimale en homogene temperatuur over het hele lichaamsdeel en gedurende de hele tijd van de behandeling, zonder het risico van oververhitting van de weefsels en van toevallige thermische schade. Dit systeem (SCEP Self Control Emission Power) kan onmiddellijk en op elk moment de resistiviteit van de weefsels beoordelen door de toevoer van energie te kalibreren en automatisch de afgifte van energie te stoppen wanneer het handstuk niet langer in contact komt met de huid.

 

 

 

Neem gerust contact op voor een demo!

0612163112

 

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux