Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

 

 

HET APPARAAT DAT DE PASSIE VOOR DE HOGE KWALITEIT VAN ONZE PRODUCTEN BELICHAAMT

Het meest innovatieve en geavanceerde apparaat dat in staat is om te voeden, te herstellen en binnenin te voorkomen, voorkomt de verschillende huidafwijkingen die zowel het gezicht als het lichaam aantasten, verbetert de celregeneratie en reactiveert het micro-capillair en lymfatisch systeem.

 

 

EEN STERK ONTWIKKELD BIO-ENGINEERING SYSTEEM

■ SKIN INFUSION is een hoogontwikkeld bio-engineering systeem dat zich inzet voor de niet-invasieve en volledig pijnloze behandeling van huidtekorten van verschillende aard.

Het succes van dit systeem wordt bepaald door het vermogen van transcutaan transport van verschillende actieve ingrediënten door het gebruik van revolutionaire elektrische en vibrerende pulsen die de tijdelijke opening mogelijk maken van de "functionele deuren" gelokaliseerd in de wand van het celmembraan én tussen de cellen, gedefinieerde elektroporiën of eiwitporie, die zorgt voor de activering van de stromen van interstitiële vloeistof die alleen deze kanalen gebruiken om stoffen zoals elastine, collageen, hyaluronzuur, huidcosmetica, vitamines en aminozuren in de interstitiële matrix en in de cellen over te brengen.

 

Het apparaat bevat 8 programma's die zich inzetten voor de verbetering van elke imperfectie van de huid, van de slapheid van zowel gezichts- als lichaamsveranderingen tot seniliteit en verkleuring van de zon tot cellulite. De programma's komen ook tegemoet aan de behoeften van vrouwen en mannen dankzij specifieke en verschillende gebruiksparameters naar geslacht.

  

 

Programma 1: LIPO DEFENCE AND WATER RETENTION Krachtig drainage programma gespecialiseerd tegen cellulite

Programma 2: CELL SHOCK ACTION Perfect systeem tegen lokale vetophopingen

Programma 3: STRETCHMARKS REPAIR Verminderen van striae en verhoging van de elasticiteit en beschermt tegen premature veroudering

Programma 4: PERFECT SHAPE Krachtige revitalisatie van het endoplasmatisch reticulum

Programma 5: CHRONO AGE DEFENCE Voorkomen en verminderen van genetische ouderdomsverschijnselen

Programma 6: SUN DEFENCE Krachtige antioxidant die beschermt tegen veroudering door omgeving zoals luchtvervuiling en droge lucht

Programma 7: MELANO DEFENCE Neutraliseert schade door hormonale veroudering en verbeterd de bescherming van de huid

Programma 8: AC DEFENCE Voorkomen en elimineren van huid-imperfecties en verzachtend voor de rode en geïrriteerde huid

  

Sterke punten van het apparaat:

·      Afwezigheid van pijn en invasieve methodes

·      Aanwezigheid van het actieve ingrediënt in de gewenste gebieden in hoeveelheden die hoger zijn dan die verkrijgbaar op systematische wijze 

·      Directe toediening van het actieve ingrediënt 

·      Vermindering van de systematische absorptie en toxiciteit 

·      Lagere hoeveelheid vereist van het actieve ingrediënt 

·      Verhoogde snelheid van actie en vervolgens snel resultaat

 

 

■ NIET ALLEEN VOOR DE BEHANDELING VAN HUIDPROBLEMEN

Bovendien zijn de vibratiepulsen niet alleen in staat om de verschillende receptoren die voor de cutane vascularisatie zijn bestemd om de bloedlichaampjes van Merkel te stimuleren, maar ook een gelokaliseerde werking hebben op de structurele eiwitten die fungeren als steun voor onze huid. 
Dit systeem is niet alleen geschikt voor de behandeling van huidproblemen die gepaard gaan met veroudering, zoals rimpels, slapheid en verkleuring, maar ook voor de behandeling van oedemateuze fibrosclerotische panniculopathie (EFP), algemeen bekend als cellulite.

  

 

Neem gerust contact op voor een demo!

0612163112

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux