Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

De WellSpot is hét apparaat voor elektrisch ontharen en voor het coaguleren van huidoneffenheden.

 Voor het verwijderen van:

 • Ongewenste haargroei (elektrisch ontharen)
 • Fibromen
 • Steelwratjes
 • Talgklierhyperplasie
 • Couperose/tele’s
 • Spinnaevi
 • Bindweefselbultjes
 • Lentigo/ouderdomsvlekjes
 • Bloedblaasjes
 • Syringomen
 • Angiomen
 • en meer huidoneffenheden

WellSpot

De techniek

De WellSpot is een technologie die gestuurd wordt door diathermie, oftewel: wisselstroom. Door gebruik van wisselstroom ontstaan trillingen van hoge frequentie, waardoor coagulatie ontstaat. Door middel van coagulatie wordt goedaardig huidweefsel weggebrand, worden adertjes dichtgebrand en worden haarzakjes buiten werking gezet.

De behandeling

Elektrocoagulatie is al jarenlang een begrip, zowel in de medische als in de cosmetische branche. De WellSpot is een zeer krachtige machine, waarmee snel en effectief gecoaguleerd kan worden. Uiteraard wordt alleen goedaardig weefsel weggehaald. Bij twijfel wordt altijd doorverwezen naar een arts.

Moeiteloos kunnen fibromen, steelwratjes, ouderdomsvlekken, talgklierhyperplasie, bindweefselbultjes en andere huidoneffenheden verwijderd worden. Omdat de WellSpot werkt met diathermie zal het wondje direct dichtgebrand worden en ontstaat er dus geen littekenweefsel.

Waar andere apparatuur de huid doorboort bij het verwijderen van haarvaatjes, doet de WellSpot dit niet. Met een zeer fijne naald wordt de huid aangestipt. Het adertje stolt dicht, zonder dat de huid doorboord wordt.

Elektrisch ontharen

Om ongewenste haargroei tegen te gaan, zijn er tal van mooie laser- en IPL-apparaten op de markt. Voor het verwijderen van lichte haren is dit echter nog steeds geen effectieve methode. Elektrisch ontharen biedt hierin perspectief. Voor elektrisch ontharen hoeven de haren namelijk geen pigment te hebben. Met de steriele naald die gebruikt wordt in de WellSpot prikken wij langs de haar het haarzakje aan en maken hem door middel van coagulatie onschadelijk. Zeer geschikt voor kleinere gebieden, zoals het gelaat. Elektrisch ontharen met de WellSpot is vrijwel pijnloos en de huid heeft geen downtime. 

Resultaten coaguleren:

Resultaten WellSpot 2

 

De training:

Bij aankoop van een WellSpot krijgt u een uitgebreide training van Elize Bos van Friske. Zij heeft jarenlange ervaring in het geven van trainingen én met coaguleren.

Tijdens de training wordt veel aandacht besteed aan het herkennen van huidoneffenheden. Ook het praktijkgedeelte komt uitgebreid aan bod, zodat u na de training zelfverzekerd aan de slag kunt met de WellSpot.

Na de training zijn wij beschikbaar voor alle vragen die boven komen tijdens of na het coaguleren.

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux