Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

 

  

De dermo cosmetische DERMOSISTEMI lijn is het resultaat van zorgvuldig wetenschappelijk onderzoek en wordt geplaatst in een nieuwe categorie producten voor de huid- en lichaamsverzorging, ontworpen voor een perfecte interactie tussen cosmetica en apparatuur.

 

 

GEFORMULEERD MET ACTIEVE INGREDIËNTEN MET HOGE FUNCTIONELE CAPACITEIT

en grondstoffen met sterke technologische innovatie en met dermatologisch geteste basis. De dermo cosmetische producten van DERMOSISTEMI hebben als doel het herstel van het weefsel en de vertraging van de pathofysiologische processen van de huidveroudering.

Alle producten zijn Parabenen vrij, Paraffine vrij, Minerale oliën vrij, GMO vrij, SLS, SLES en SDS vrij.

 

Elk product van de DERMOSISTEMI lijn bevat specifieke verzachtende, hydraterende, afslankende, tonifiërende en anti-verouderingsstoffen met bewezen doeltreffendheid in de huidbehandeling van gezicht en lichaam. Ze zijn een echte natuurlijke mix, ontworpen voor een specifiek gebruik gecombineerd met de bijbehorende technologische ondersteuning van onze apparaten en tevens voor thuisgebruik.

Elk product van de DERMOSISTEMI  lijn bevat specifieke verzachtende, hydraterende, afslankende, tonifiërende en anti-verouderingsstoffen met bewezen doeltreffendheid in de huidbehandeling van gezicht en lichaam. Ze zijn een echte natuurlijke mix, ontworpen voor een specifiek gebruik gecombineerd met de bijbehorende technologische ondersteuning van onze apparaten en tevens geschikt voor thuisgebruik.

De lijn bevat, naast de belangrijkste actieve bestanddelen, het LIPOIC-zuur, een specifieke vitamine die vetten in het water kan smelten met een sterk anti veroudering  vermogen. De werking ervan beschermt celmembranen en dringt door tot aan het cytoplasma. Deze vitamine staat bekend om zijn radicale spoeling en antioxiderende functies. Een ander actief ingrediënt dat veel wordt gebruikt in de dermo cosmetische producten van DERMOSISTEMI is het hyaluronzuur, een stof die van nature wordt geproduceerd door ons organisme en een van de belangrijkste componenten van het bindweefsel met een belangrijke structurele rol in de epidermis samen met collageen en elastine.

De DERMOSISTEMI-lijn gebruikt het hyaluronzuur met een hoog molecuulgewicht, een non sulfide glycosaminoglycaan, met een uitgesproken vermogen om water vast te houden, zoals bij een laag moleculair gewicht (1000-3000 dalton), dat de huid kan binnendringen en binnen zijn dermo cosmetische functies kan uitoefenen. Dit specifieke molecuulgewicht maakt een perfect transport mogelijk en een gemakkelijke absorptie door de opperhuid. Met de DERMOSISTEMI producten op basis van hyaluronzuur is het mogelijk om de cohesie van de cellen en het barrière-effect van de huid te verbeteren. De synergie van de twee actieve ingrediënten met een verschillend molecuulgewicht maximaliseert de ongelooflijke voordelen van deze stof op de huid.

 

Veiligheid en zichtbare resultaten zijn in verschillende landen over de hele wereld, dankzij het onderzoek en de tests die beschikbaar zijn voor professionele esthetiek als een perfecte synergie tussen dermo cosmetische producten en de beste technologische oplossingen

 

 

 

DE PRODUCTRANGE BESTAAT UIT

Reinigers: Facecleaning, Facesurfacing en Facepeel

 

 

Face line in de lijnen: Anti-age, Sun defence, Melano en AC defence (acne)

 

 

 

Body line in de lijnen: Bodypeel, Lipo defence (lymfen drainage), Cell shock (anti cellulite), Stretchmarks repair (striae) en Perfect shape

 

 

Special products: Face RF gel, Body RF gel, Aloe vera gel en Hyalronic fluid ampullen.

 

 

Binnenkort kunt u een uitgebreide uitleg van onze cosmetics op deze site verwachten.

 

 Vijf redenen waarom salons onze apparatuur aanschaffen:

1. Betrouwbare innovatieve hoogstaande apparatuur met optimaal resultaat geproduceerd in de EU

2. CE of CE-medische klasse II markering, dus voldoet aan de strengste Europese eisen

3. U krijgt een uitgebreide training bij aankoop

4. Eigen technische dienst en service

5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

 

Contact gegevens WellTech Benelux